Friday, April 24, 2015

GC TEA


GC TEA
[✔] Harga Sekotak ( 60 Sachet ) - tahan 2 bulan 
RM130 (SM) RM135 (SS) 

[✔] Paket Percubaan ( 10 Paket - 10 Hari )  

RM30.00 (SM) RM35 (SS)
1uncang sehari..Boleh bancuh 2-3x


FREE POSTAGE 

019 451 1649
GLUCOS CUT TEA adalah minuman tea yang mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Glukos Cut sangat sesuai diambil untuk mereka yang mengambil berat tentang gula darah, masalah kegemukan dan yang kurang bersenam.
Ia juga merupakan penawar terbaik bagi mengatasi masalah kencing manis ( diabetis ) dan dapat membantu mengatasi serta mengawal masalah berat badan berlebihan.

GLUCOS CUT mengandungi herba yang mempunyai "bukti saintifik terbaik" mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH). 
Ramuan Bahan Dan Fungsinya


GLUCOS CUT ( GC Tea ) mengandungi bahan yang sangat baik. Kandungannya adalah :

Teh Hijau - Kandungan EGCG di dalam teh hijau menghalang tindakan enzim yang dipanggil alpha-amylase yang memecahkan karbohidrat kepada gula ringkas. Ia juga dapat membantu meningkatkan metabolism tubuh badan dan membantu membakar lemak.

Gymnema sylvestre - Asid Gymnemic menyelaputi reseptor rasa bermula dari mulut sehingga usus seterusnya mencegah penyerapan molekul gula oleh usus. Ia juga menghalang pengaktifan molekul gula di dalam makanan. Keputusannya kita dapat melihat penurunan kadar gula dalam darah. Menghindarkan kepada ketagihan gula. 


Mulberry - Menghalang metabolisme usus disaccharides (terutama sukrosa, gula) dengan itu menghadkan jumlah glukosa yang memasuki peredaran darah
Rooibos - Aspalathin sebatian aktif merangsang pankreas beta-sel untuk merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.


Peppermint - Perasa "Mint", herba untuk menenangkan dan menghilangkan stress.


Daun Stevia - Merupakan pemanis semulajadi, tiada kalori, tiada gula. Meneurut kajian, stevia dapat mengawal paras gula dalam darah dan juga meningkatkan fungsi pankreas. Ia merupakan pemanis terbaik untuk penghidap diabetes.Kebaikan GLUCOS CUT ( GC Tea ) 
Mengelakkan pengambilan gula berlebihan dalam makanan dan minuman seharian.
Mengurangkan risiko penyakit dan bahaya diabetes
Mengawal tahap glukosa darah
Mengawal dan mengatasi masalah berat badan
Membantu mengatasi mengatasi masalah berkaitan usus seperti sembelit.
Mengurangkan risiko penyakit kronik seperti kanser.

Siapa Yang Boleh Ambil 
Pesakit yang menghidap kencing manis atau diabetes
Mereka yang mahu menurunkan berat badan
Mereka yang ingin menjaga kesihatan
Mereka yang ingin kelihatan kekal lansing

Cara Minum
Masukkan seuncang yang baru ke dalam air panas (300ml) dan celup untuk beberapa minit. Setiap uncang boleh digunakan sebanyak 2-3 kali, jangan tambah gula atau madu.


No comments:

Post a Comment