Wednesday, November 26, 2014

DERMATIC TRANSCAPSTranexamic Acid (DERMANIC CAPSULE) merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia . walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk anda ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji . Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan . 

Sebenarnya , tranexamic acid digunakan secara meluas oleh hospital dan rumah sakit dalam tujuan mereka membekukan darah pesakit . Kebiasannya , wanita selepas bersalin akan diberi terapi tranexamic untuk menghentikan darah . 

NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)


Ada yang cakap dia kena suntik hari-hari di hospital tapi tak putih-putih pun.. Perlu diingatkan, di hospital, penggunaan acid digunakan di dalam dos yang berlainan. Namun , bukan itu yang kita cari , ternyata , hasil penyelidikan saintis dunia dan doktor pakar kulit mendapati , FORMULA produk ini menggunakan tranexamic acid mampu memutihkan kulit . 

Bukan itu sahaja , selain memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu, tranexamic berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit . 

Yang paling diminati ramai, ia berupaya melicinkan kulit seolah2 kita menjalani terapi hormon . Dengan sistem kimia tranexamic yang unik , ia adalah bebas radikal , tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas . Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah . Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin . ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase.

original 100% daripada Taiwan dan mendapat kelulusan KKM . Sila rujuk pada botol produk untuk melihat nombor siri KKM terbabit.

TRANEXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE) 
 (1 BOTOL 30 BIJI)

RM80 SEM / RM90 SS
FREE POSTAGE


CARA MAKAN :

JIKA ANDA MENGAMALKAN PENGAMBILAN INJECTION TRANEXAMIC, 
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR

JIKA MAKAN CAPSULE SAHAJA : 
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
2 BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR

DOS YG DICADANGKAN INI ADALAH UNTUK KESAN CEPAT DAN MERAWAT KULIT SECARA EFFECTIVE

SELEPAS BERPUAS HATI DGN HASIL YANG DIINGINKAN BOLEH KURANGKAN PENGAMBILAN KEPADA 2 BIJI SEHARI ATAU SEBIJI SEHARI BERGANTUNG KEPADA HASIL KULIT YANG ANDA INGINKAN.
PENGAMBILAN MAKSIMUM DIBENARKAN 4 BIJI SEHARI SAHAJA...

NAMUN BEGITU, 
JIKA KURANG BUDGET $$$, ATAUPON ANDA AMALKAN PIL ATAU SUPPLEMENT LAIN, 
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR SUDAH MEMADAI.

ANDA AKAN MELIHAT HASIL KULIT MENJADI CANTIK DALAM MASA 5-7 HARI SELEPAS MENGAMALKAN CAPSULE. ADA DIKALANGAN CUSTOMER YG MELIHAT KESAN DALAM 1 HARI SAHAJA BERGANTUNG KEPADA MASALAH KULIT DAN BADAN INDIVIDU... 
AMALKAN MINUM 8-10 GELAS AIR (2-3LITER AIR SETIAP HARI UTK BOOSTER DAN KESAN CEPAT)


No comments:

Post a Comment