Tuesday, September 23, 2014

Serlahkan KEJELITAAN SEBENAR anda dengan EPHYRA!
Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
 • Umur 25 dan ke atas
 • Kulit Kering & kedut
 • Kulit kusam & kendur
 • Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
 • Proses Pemulihan lambat
 • Mudah Rasa Penat
 • Daya Ingatan Merosot
 • Sakit-sakit badan / sendi
 • Metabolisma rendah
 •  

 • Soalan Lazim

  1. Mengapa kolagen ikan terhidrolisis lebih tinggi khasiat daripada struktur kolagen ikan biasa?
  EPHYRA diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum.


  2. Mengapa antioksida penting & bagaimana ia memberi kesan kepada kita?
  Antioksidan mengandungi pelbagai keajaiban untuk kesihatan kita secara keseluruhan. Badan kita terdiri daripada 100 trilion sel.
  Antioksida adalah bahan-bahan yang melindungi sel-sel dalam badan secara keseluruhan terhadap kesan-kesan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan sel-sel, dan dikaitkan dengan pelbagai masalah seperti penyakit jantung, kanser, artritis, Alzheimer, kolesterol tinggi dan penyakit-penyakit lain. Oleh itu, antioksida dalam badan kita bertindak sebagai perisai kepada sel-sel badan anda.


  3. Apakah EPHYRA?
  EPHYRA adalah lebih daripada kolagen biasa, sangat berkesan untuk memutihkan , menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Iadirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaitu Acai Beri, Gam Akasia, L-glutathione, Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry.


  4. Bilakah masa terbaik untuk mengambil EPHYRA?
  Anda boleh ambil EPHYRA pada waktu pagi sebelum sarapan pagi atau pada waktu malam sebelum tidur.
  Dos pagi: penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan.
  Dos Malam: membaiki dan memulihkan sel-sel badan  semasa tidur.  5. Pada umur berapakah anda boleh mula menggunakan Perkhidmatan EPHYRA?
  Kolagen  akan berkurangan sepanjang hidup kita (bermula dalam 20 kami), sekali gus membawa kepada proses penuaan.
  Tanda-tanda untuk kulit bahawa pengeluaran kolagen telah kurang :- Peningkatan kedutan & garis-garis halus, Kulit mengendur,Kulit bertukar menjadi kering & kasar, luka lambat sembuh & parut lambat pudar,Rambut  menjadi semakin nipis & membosankan
  Kajian mendedahkan bahawa pada usia 30 dan ke atas, tubuh akan kehilangan kolagen pada kadar 15% setahun. Apabila anda adalah 60, badan anda telah mengurangkan pengeluaran kolagen kira-kira 45%.
  EPHYRA sesuai & selamat untuk digunakan untuk semua golongan dewasa. Individu digalakkan untuk bermula awal untuk mendapatkan hasil yang diingini.

  6. EPHYRA akan menyumbang kepada pertambahan berat badan?
  Tidak, EPHYRA adalah minuman berkalori rendah dengan kandungan lemak, oleh itu ia tidak akan menyumbang kepada penambahan berat badan dengan penggunaan jangka panjang. Malah, kolagen membantu dalam membina otot tanpa lemak yang membantu untuk membakar lemak dalam badan.


  7. Berapa lama keputusan boleh dilihat selepas mengambil EPHYRA?
  EPHYRA telah menunjukkan keputusan cemerlang selepas 2 minggu penggunaan. Ia menganjalkan kulit anda, mencerahkan & mengekalkan kelembapan kulit anda untuk lebih tegang,halus dan lembut, lebih muda cerah berseri.


  8. Bolehkah saya mengambil lebih daripada 1 paket sehari dan akan ada apa-apa perbezaan?

  Satu sachet setiap hari adalah mencukupi. Bagi individu yang mempunyai kulit yang bermasalah, dinasihatkan untuk mengambil 2 paket ( 2 kali – pagi dan malam ) untuk kesan lebih cepat.

  9. Bolehkah lelaki mengambil EPHYRA?
  Ya. Ia adalah sesuai untuk lelaki kerana EPHYRA membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, memerangi keletihan, tekanan & meningkatkan imunisasi. EPHYRA juga tidak mengandungi bahan berkaitan hormon wantia yang boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki.


  Dapatkan KULIT yang SEMPURNA, WAJAH yang JELITA, KEYAKINAN tiada TANDINGAN dengan EPHYRA ~ 9 Keajaiban Alam Semulajadi Dalam 1 Solusi Hebat! 

  Serlahkan KEJELITAAN SEBENAR anda dengan EPHYRA!

  EPHYRA adalah produk AWET MUDA ~ KOLAGEN + 8 ANTIOKSIDA terbaik. Kolagen untuk MEMPERBAHARUI, anti-oksida untuk MELINDUNGI.

  EPHYRA merupakan produk minuman kecantikan yang bermula dari dalam. Dari dalamlah keserian dan kecantikan wajah terserlah. Betul tak? Malah ia juga berkesan mengembalikan keremajaan kulit, bukan saja pada wajah, tetapi pada seluruh tubuh badan kita.

  Cara - cara minum :- 
  ~~~~~~~~~~~~~~~~
  1) tuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yg berisi air putih / suam ( elakkan air panas mendidih ) sebanyak 180ml.
  2) kacau / goncang sehingga larut
  3) sedia untuk diminum!
  Boleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu @ jus untuk rasa lebih sedap!!

  Kesan pengambilan Ephyra 
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  1) kesan hari pertama ~ kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
  2) kesan hari ke-2 ~ kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
  3) kesan hari ke-3 ~ kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
  4) kesan hari ke-7 ~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar ~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless : bukan setakat muka malah keseluruhan badan akan rasa putih mulus.
  Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra.   

No comments:

Post a Comment