Saturday, April 26, 2014

KIPAS PENYEJUK KERETA SOLAR AUTOCOOLER


 HARGA PROMOSI
1 UNIT- RM53
2 UNIT-RM100
3 UNIT-RM135
 
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
+ RM 5 UTK SS

Kipas Penyejuk Kereta Solar Autocooler
✔✔✔✔TERLARIS DI PASARAN!!!✔✔✔✔
 
Selalu panas semasa masuk ke kereta? 
Ingin Menjaga Kereta dan sentiasa Memastikan kereta dalaman yg sejuk?
100% BERKESAN! 
100% ORIGINAL! 
100% PUAS HATI!

✔ MUDAH DIPASANG
✔ TIDAK MEMERLUKAN BATERI
✔ TERBUKTI BERKESAN
✔ MEMBANTU MENGELUARKAN HABA KERETA
✔ MENCEGAH BAU BUSUK ATAU ROKOK
✔ YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK
✔ PRODUK HOT
✔GUNAKAN TENAGA SOLAR DAN TAHAN LAMA
Kipas Penyejuk Kereta Berkuasa Solar Automatik adalah alat yang sangat senyap dan cekap membantu membersihkan kenderaan anda daripada udara panas, bau dan tersumbat, walaupun pada hari-hari musim panas terik atau tingkap anda ditutup.

Kipas penyejuk kereta berkuasa solar automatik berfungsi secara langsung dengan menggunakan tenaga solar semula jadi, ia tidak akan mengurangkan kuasa pada bateri kenderaan anda atau
menggantikan yg baru. Pemasangan adalah mudah!

Cara yang dicadangkan untuk mengelakkan perkara ini daripada berterusan ialah dengan membuka tingkap dan pintu terlebih dahulu untuk memberi udara di dalam beredar keluar. Benzene adalah sejenis toksik yang boleh mencemar buah pinggang dan hati, dan sukar pula bagi tubuh manusia untuk menyahkeluarkan toksik tersebut apabila.
  TERATAKNIAGAKU ENTERPRISE mencadangkan penggunaan KIPAS PENYEJUK penyedut keluar udara panas dan wap kimia berbahaya seperti Benzene. 

Menggunakan TENAGA PERCUMA dari kuasa solar yang beroperasi secara automatik sepenuhnya di tengah panas atau tapak meletak kenderaan. Memperkenalkan KIPAS PENYEDUT HAWA PANAS BERKUASA SOLARCiri-ciri:
- Direkabentuk untuk meniup udara panas keluar dari kereta yang diletakkan anda.
- Boleh dipasang di tingkap duduk depan atau belakang.
- Melindungi kerusi kulit yang mahal, Melindungi papan pemuka dan dalaman kereta. Memastikan barang-barang berharga selamat dari keadaan panas,
- Memastikan kereta anda sentiasa sejuk tidak kira berapa lama ia dibiarkan di bawah cahaya matahari
- Ia boleh mengurangkan penggunaan penyaman udara & bahan api.
- Bateri kereta tidak diperlukan
- Sesuai dengan mana-mana tingkap kereta
- Kuasa: Suria
- Saiz: Fan: 15 (L) x 11 (W) x 5.5 (H) cm; Belt: lebih kurang 80cm


 


  KALAU BELUM MENCUBA LAGI. 

ANDA BOLEH ORDER DARI KAMI. PASTI 100% BERPUAS HATI.

BACA TESTIMONI DARI CUST YANG TELAH BELI DARI KAMI.!

1) "Saya dah Pasang, memang berkesan"-razif

2) "Saya baru guna 4 hari, result memang agak bagus kerana Haba dan Bau busuk Kereta Tiada Lagi"-Erzuan

3) "Mmg berbaloi saya beli Kipas ajaib ni. Bini Tidak lagi bising bila I Merokok, Kipas ni sedut semua Bau keluar! Tq Bro"-amin

4) "Memang Terbaik kipas Solar ni..ramai member yg tertanya-tanya mana utk beli ni"-aziz

Jika ANDA nak dapatkannya dgn harga promosi KAMI, SILA BERTINDAK SEKARANG !!
(SIAPA CEPAT, DIA GERENTI DAPAT. SIAPA LAMBAT, DIA MELEPAS! ")
 
 Bukalah tingkap terlebih dahulu sebaik memasuki kereta anda dan jangan sama sekali menghidupkan pendingin hawa.

Berpandukan kepada kajian yang dijalankan, dashboard, sofa, pewangi udara menghasilkan Benzene, sejenis toksin yang menyebabkan kanser (carcinogen)

Ia dapat dikenalpasti melalui bau yang terhasil dari haba bahan plastik di dalam kereta). Disamping menyebabkab kanser, ia juga bertindak sebagai racun bagi tulang, menyebabkan anemia dan mengurangkan sel darah putih. Tindakan ini jika dibiar berlarutan akan menyebabkan Leukemia, meningkatkan risiko menghadapi kanser di samping punca keguguran.

Kadar pendedahan Benzene yang dibenarkan ialah 50 mg bagi setiap kaki persegi. Kereta jika diparkir di kawasan berbumbung dengan tingkap tertutup menghasilkan 400-800 mg Benzene. Jika dibiarkan dikawasan yang terdedah dengan tingkap yang tertutup pada suhu 60 darjah fahrenheit, tahap Benzene boleh meningkkat sehingga 2000-4000 mg, iaitu 40 kali dari tahap yang dibenarkan.. . dan penumpang di dalamnya akan menyedut toksik yang berlebihan secara tidak sedar.


 Cara yang dicadangkan untuk mengelakkan perkara ini daripada berterusan ialah dengan membuka tingkap dan pintu terlebih dahulu untuk memberi udara di dalam beredar keluar. Benzene adalah sejenis toksik yang boleh mencemar buah pinggang dan hati, dan sukar pula bagi tubuh manusia untuk menyahkeluarkan toksik tersebut apabila. Bukalah tingkap terlebih dahulu sebaik memasuki kereta anda dan jangan sama sekali menghidupkan pendingin hawa atau gunalah kipas penyejuk kereta untuk menarik udara panas dr dalam kereta anda


No comments:

Post a Comment