Monday, April 21, 2014

AURA HERBS BEAUTY - KAPSUL AURA DARA


KAPSUL AURA DARA di hasilkan tanpa campuran bahan kimia atau kandungan hormon yang berbahaya. 100% daripada herba akar kayu asli di formulasikan dengan herba terpilih. KAPSUL AURA DARA ialah makanan tambahan wanita yang popular dan digunakan secara tradisional untuk kesihatan. Ia juga membantu menegang dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara dan menjadikan punggung yang lebih montok. Kombinasi herba yang bermutu tinggi ini dapat merawat masalah rahim dan peranakan bagi mengembalikan kepada bentuk asal. Secara tidak langsung menambahkan rangsangan tenaga batin dan mengembalikan ‘Mood Swing’ ketika bersama.

RM80 SMJNG SEKOTAK / RM85 SBAH SRWK


==>NAK tak PuaS KAN SuAMI AnDa??? 
Pasti Suami Anda Akan merayu KeRaNa ingiN berSama Anda Di rAnJANG!!!!!
sUaMi AnDa PaStI aKaN tErPeGun dEnGaN pErUbAhAn AnDa YaNg AmAt LuArBiAsA !!!
SePeRtI mAlAm PeRtAmA fUhHh PaStI nIkMaT TaK tErKaTa!!!!

▼=> Adakah Anda Antara Wanita Yang Mempunyai masalah Kesihatan Dalaman

Seperti:>
[1] Keletihan/Lesu/Tak bermaya
[2] Kurang Nafsu bersama Suami
[3] Mengalami keputihan/gatal-gatal yang tak selesa
[4] Kitaran Haid yang tak teratur/sengugut
[5] Sakit dan Lenguh-lenguh Bahagian pinggang
[6] Miss V Longgar dan Berbau Busuk
[7] Mempunyai payu dara kendur tak menarik
[8] Miss"V" merasa kering kesat/sakit ketika bersama suami.
[9] Sukar hamil

===========================>

 

pm.sms.whatsap 019 451 1649

p/s Wang bukanlah segalanya ,Tanpa Kesihatan yang baik,
Bagaimana Anda Nak Menjaga Suami Dan Keluarga Tersayang .

Dijamin HALAL & mempunyai kelulusan KKM: MAL11050017T

10 Kelebihan Aura Dara:-
1. Membesarkan & Menegangkan Payudara
2. Mengangkat Payudara & Punggung
3. Merawat Keputihan & Haid Yang Tidak Teratur
4. Menguatkan Kemutan & Mengetatkan Faraj
5. Merangsang Keintiman Suami Isteri
6. Mencerahkan & Menegangkan Kulit
7. Merawat Jerawat Dari Dalam
8. Melambatkan Proses Penuaan
9. Mengatasi Masalah Sukar Tidur
10. Menambah Tenaga & Kecergasan


Kandungan:-
✔ Semen Croton Caudatum
✔ Folium Labisia Pumillin Linn
✔ Radix Hippocratea Indica
✔ Fructus Ficus Deltoidea
✔ Flos Rafflesia Hasseltii
✔ Radix Urena Lobata
✔ Rhizome Pueraria Mirifica

Jumlah Kapsul: 40 Biji

Cara Pengambilan:-
- Wanita Belum Berkahwin: 1 Biji Malam
- Wanita Sudah Berkahwin: 2 Biji Malam 
* untuk kesan lebih cepat, disyorkan mengambil 2 biji pagi & 2 biji malam pada 5 hari Pertama

Larangan Pengambilan:-
- Wanita Period
- Wanita Mengandung
- Wanita Yang Sedang Menyusu Bayi 7 Bulan Ke Bawah

Harga:-

- Sem Malaysia: RM80.00

- Sabah/Sarawak: RM85.00

*Pos Laju Percuma

dapatkan produk aura dara dipasaran sekarang.....!!!!!

MENGATASI MASALAH ANDA
**SENGGUGUT: APA PUNCANYA?**

1. Ketika kedatangan haid, wanita akan berasa sakit pada bahagian pangkal rahim atau ari-ari. Kesakitan yang dirasai ketika datangnya haid adalah disebabkan oleh penguncupan dinding rahim yang amat kuat. Proses ini bertujuan bagi mengeluarkan ketulan darah haid yang bercampur dengan sedikit tisu daripada selaput endometrium. Darah ini perlu dikeluarkan melalui saluran pangkal rahim. Kebiasaannya, dinding rahim yang dimiliki oleh seorang gadis remaja masih sempit.

2. Penguncupan dinding rahim yang begitu kuat disebabkan oleh sejenis hormon yang dikenali sebagai 'prostaglandin'. 'Prostaglandin' adalah daripada sejenis kumpulan molekul lipid yang berasal daripada asid lemak dan peranannya sangat penting di dalam tubuh. Setiap 'prostaglandin' ini mengandungi 20 atom karbon. Ia menjadi pengantara serta memberi banyak kesan terhadap psikologi. Disebabkan itulah kesakitan terasa dan jika ia dihasilkan secara berlebihan maka terjadilah senggugut. 'Prostaglandin' yang berlebihan akan mengakibatkan rasa mual, cirit-birit, muntah serta sakit kepala. Oleh yang demikian, kehamilan dan kelahiran dapat membantu mengatasi masalah kesempitan pada saluran rahim yang menjadi pun ca kepada senggugut.

3. Terdapat sebilangan kecil daripada mereka yang akan menghadapi masalah ketidaksuburan dan mudah gugur kandungan sekiranya senggugut berlaku secara berterusan. Mereka ini kemungkinan besar menghidapi penyakit 'endometriosis' iaitu sejenis penyakit yang sering dikaitkan dengan masalah kesuburan. Namun pun begitu, kaitan ini hanya jika penyakit 'endometriosis' ini berada pada tahap serius. Tahap kesakitan senggugut tidak berkaitan dengan tahap keseriusan 'endometriosis'. Seseorang itu boleh mengalami senggugut yang teruk tetapi tahap 'endometriosis' hanya pada peringkat awal sahaja.

4. Lazimnya, kesakitan akan reda sebaik sahaja dua atau tiga hari kemudiaannya. Akan tetapi, jika 'endometriosis' ini telah merebak kemungkinan besar kesakitan tidak akan reda walaupun haid telah berhenti. Kesakitan juga mungkin akan terasa sewaktu melakukan persetubuhan atau membuang air besar. Ini disebabkan oleh pendarahan yang berlaku di belakang rahim yang mungkin melibatkan usus besar. Senggugut mempunyai cara kesakitan yang berbeza di mana sakit akan datang sebelum pendarahan bermula dan tertumpu di ari-ari atau pinggang belakang. Sakit ini akan berterusan walaupun haid sudah berhenti. kadangkala, terdapat juga gejala lain seperti kesukaran untuk membuang air besar atau sakit semasa berhubungan kelamin.

"Ya Allah, Tuhan manusia, hilangkanlah kesakitan dan sembuhkanlah. Sesungguhnya Engkau Maha Penyembuh, tiada kesembuhan melainkan dengan kesembuhan dari-Mu yang tidak merasakan apa-apa kesakitan".MORE INFO JOM PAKAT2 LIKE PAGE KAMI


No comments:

Post a Comment