Tuesday, September 10, 2013

EMILAY WHITENING SOFTGEL
HARGA RM55

POS RM6 / RM9 (SBH SRWK)

Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)


 

100% berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan :
1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

 KHASIAT emilay whitening:

- memutihkan
- menegangkan kulit
- mengurangkan jerawat
- mengurangkan bekas jerawat
- menghilangkan bintik-bintik hitam
- kulit terasa lembut dan kenyal
- awet muda
- mencantik kulit (lebih segar dan sihat)
- antioksidan tinggi
- memudarkan pigmentasi (bintik hitam, parut luka)
- tiada pengelupasan
 UNTUK KESAN MAKSIMUM PERLU:
*Minum BANYAK3 air kosong min 3 liter dan MAKAN Buah-buahan
*UNTUK KULIT ASIA (kesan pencerahan kulit biasanya dicapai sekitar 1 bulan++ dengan pengambilan secara tetap dan teratur).

*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih .
Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO. LTD.
CMP QUALITY 100& Recycable, 100% Certificated Laboratory Tested
Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006


 
 


Wajah lebih cantik, licin dan tidak berminyak secara SEMULA JADI. Tidak perlu lagi make-up tebal2.

Emilay Whitening mengandungi khasiat dan zat yang tinggi NATURAL PRODUCT. Tiada bahan kimia Tidak perlu lagi bedak serta foundation yang merapu untuk kelihatan cantik, kecantikkan akan muncul dari dalam. Hasilnya, ia kelihatan sihat, licin dan cerah
Jimat masa dan wang. Kebiasaanya, wanita perlu ambil masa 30 minit keatas untuk make-up, kini tidak perlu lagi, pengambilan Cuma sehari sekali sahaja, selepas sarapan atau selepas lunch Ia jimat dan MURAH anda tidak perlu beli pelbagai jenis produk yang bernilai ratusan ringgit setiap bulan, kerana Emilay Whiteningsudah cukup untuk seorang wanita!
Grape seed extract bertindak menghilangkan bekas jerawat, menghilangkan bintik dikulit, Kulit terasa lembut dan kenyal, mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat), membaiki sel kulit (bintik hitam, tanda bekas luka).Mencegah penuaan. Green tea extract Wooden pta flavonoids (Teknologi France terkini) akan membantu melambatkan penuaan secara semulajadi.
Tiada ada pengelupasan berlaku, kulit tidak kering dan berminyakPerlindungan UV. ALOE VERA extract yang membantu perlindungan dari sinar UV secara semula jadi. Teknologi UV terbaru dari USA (2012) ini hanya ada pada  Emilay Whitening.Melembabkan kulit muka dan tidak kering, dengan adanya Extract OPC dan Vitamin C , kulit anda akan lebih lembab secara semuljadi dari dalam, yakinlah! Ini pasti!Vitamin E dan Wooden pta flavonoids (Teknologi France) mempunyai antioksidan yang sangat tinggi dan ia akan memutihkan kulit muka dalam masa yang pantas.
Teknologi USA dan100% selamat & HALAL Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO.LTD .
MADE IN USA
CMP QUALITY
100% Natural product & 100% Certificated Laboratory Tested

Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006
Kesan terpantas dalam tempoh 2-3 minggu, bergantung kepada komposisi semulajadi setiap pengguna, extract PEARL & RUMPUT LAUT akan mempercepatkan pemutihan. 100% berkesan!


Sesuai untuk LELAKI juga, lelaki juga digalakkan mengambil kerana ia merupakan product natural, tidak perlu bimbang!!

Emilay Whitening merupakan whitening product No1 di USA, ia JUGA mula MENEMBUS PASAR ASIA dan afrika. BEST SELLER DI 26 NEGARA, dan kini dimalaysia, SANGAT RUGI JIKA ANDA TIDAK DAPATKANYA PADA PROMOSI KALI INI.Kelebihan Emilay Whiteningdibanding Supplement pemutih lainnya adalah bentuknya yang Softgel sehingga mudah diserap oleh tubuh dan ia bertindak dari dalam secara semulajadi.
Emilay Whitening telah disahkan selamat untuk dimakan . Di Malaysia, produk ini telah disahkan oleh KKM.

 

 
  • Wanita/Lelaki yang mengiginkan wajah putih, tanpa jerawat dam gebu serta menawan dan sering kali tertipu dengan produk-produk lain yang kurang berkualiti.
  • Wanita/Lelaki sibuk dengan tugasan harian sehingga memerlukan supplement yang efektif tetapi memberikan hasil yang menakjubkan seperti emilay whitening
  • Sudah mencuba pelbagai produk kesihatan wajah, pergi ke pusat kecantikkan tetapi masih tidak mendapat hasil yang diingini.

Kesan ketara dalam 2 minggu

Perubahan selepas 3 minggu

Hanya 14 hari boleh lihat hasilnya!!

3 Minggu sahaja penggunaan!!

No comments:

Post a Comment