Saturday, May 11, 2013

FELINNA-VITAMIN C ( 5000mg ) + COLLAGEN


FELINNA-VITAMIN C ( 5000mg ) + COLLAGEN


 HARGA:

RM85(S), RM90(S/S) 

30BIJI/KOTAK (UNTUK SEBULAN)
-harga tertera termasuk kos pos-


5000mg with extra collagen..gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR..anda telan sebiji sahaja sehari kesan seperti seminggu...

p/s Untuk pengetahuan vitamin c collagen diganti dengan collagen daripada ikan tilapia. ^__^

Alergik seafood dah boleh makan ya. HEBAT! Makan 1 atau 2 capsule sehari sudah mencukupi...
 
BENEFITS :

- Help prevent skin problems
- Reduce pimples and dark spot
- Fairer your skin naturally
- Reduce wrinkles and moreHanya sebiji sehari untuk membantu badan cergas dan sihat selain memelihara kecantikan kulit..


Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!
KANDUNGAN UTAMA:


*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.Cantiknya packaging baru ....^__^Kepada mereka yang masih belum mencuba produk vitamin c Felinna (HOT) untuk cantik dan sihat dengan izin Allah..

Boleh mencubanya..

Felinna PMCVC kembali menggegar! Kali ini muncul dengan wajah baru, dengan formula lebih hebat dan packaging lebih mantap. Lengkap dengan tanda halal JAKIM dan no pendaftaran KKM.
Mengandungi:
250 mg Collagen Marine
100 mg Glutathione
50 mg Vitamin C 

Pastikan PMCVC anda berwarna merah putih dan terdapat cetakan logo Felinna Beauty pada kapsul tersebut.  Kenal tak siapa beauty woman kat atas ni? Beliau merupakan Puan Felina, iaitu pengasas kepada Felina Beauty. Beliaulah yang mengeluarkan produk untuk kecantikan kulit iaitu Vitamin C Plus Pure Marin Collagen, Incloss & dan yg terbaru x-loss

KEBAIKAN FELINA VITAMIN C PLUS PURE MARINE COLLAGEN:
♥ Mengatasi masalah kulit dari dalaman
♥ Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
♥ Melicin dan menegangkan kulit
♥ Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain
♥ Mencerahkan kulit secara semulajadi
♥ Mengurangkan lingkaran bawah mata
♥ Darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!


Minimize ur makeup with Pure Collagen Vitamin C by Felinna !!!
This Felinna's vitamin C dah diujikaji oleh pengguna vitamin yg lama.Pengguna baru and terbukti lebih hebat.Most of ingredient nya adalah sama mcm vitamin c yg saya jual sebelum ini (top selling sebelum nie) cuma tambahan extract pure marine colagen ! and extract gluta ! utk extra putih berseri-seri.5000mg Wanita mengandung atau menyusu juga sesuai 


Sememangnya HALAL dan kelulusan KKM !

BERMINAT BOLEH PM/SMS/WHATSAP 019 4511649

No comments:

Post a Comment