Monday, April 01, 2013

Cinch Shake ShakleeCinch Shake -Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. 

Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.

Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan.

Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

Rasanya sangat sedap...mmg kenyang laa...Jom la try..insha Allah puas hati :-)

Shape-Up Program:

adalah untuk mereka yang mahu menguruskan badan, dan membuang lemak yang berlebihan dalam badan. Kebaikan program ini ialah ia menjadikan badan lebih ramping dan langsing, lebih bertenaga, lebih berkeyakinan dan meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

Cadangan suplemen :

utk org biasa : Herblax + Lecitin - sbb lecitin ni fungsinya pecah lemak.. dan fiber ni serap sume lemak dah pecah tu utk disingkrkan dari bdn..)

utk ibu menyusu : if baby less than 1yr,memadai ESP+ set B +lecitin..tapi kene consistent 4-6bulan.. sbb result bukan dlm masa 4-6hari.. :-)

Details tentang produk :- 

1. Cinch Shake -Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

2. Lecitin - ia bertindak mengemulsikan lemak (ayat simplenye..ianya memecahkan lemak)..Tahukah anda..Lecitin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian...

3. Herb Lax - the most effective, gentle colon detox and cleanser. Membantu proses pelawasan yang lebih lancar, membuang lemak2 degil, mengempiskan perut dan baik untuk usus.No comments:

Post a Comment