Saturday, March 29, 2014

MILKY G

MILKY G TEH SUSU MIRIFICA merupakan produk terbaru dan paling kesan di pasaran minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.Ekstrak betik hijau dan Pueraria Mirifica thai untuk pemulihan tisu payudara dan meningkatkan rembesan estrogen ke tahap yang lebih tinggi bagi merangsang pengumpulan lemak untuk payudara yang lebih besar dan penuh. Sarang burung dan Marine Collagen untuk pembaharuan ligamen penggantung payudara, meningkatkan keanjalan gentian ligamen, mengukuhkan struktur payudara dan sistem sokongan untuk hasil yang lebih tegang dan gebu! Tiada lagi kesan lantunan semula! Ia juga berfungsi dengan menghalang melanin dan mengekalkan kulit yang cerah.
5 MANFAAT HEBAT MILKY G TEH SUSU MIRIFICA 
1. Hasil yang memuaskan & tiada lantunan semula.
2. Tiada kesan sampingan.
3. Semudah menikmati secawan teh.
4. Memperbaiki kesihatan umum melalui pengambilan sarang burung. 
5. Hasil yang Cepat & Effektif 

1 CAWAN = Kaedah Urut - 500 kali.
1 CAWAN = Tempoh Penggunaan Coli Pembesaran Payudara - 6 Bulan.
1 CAWAN = Pati Minyak Pembesaran Payudara – 200 kali urut.
1 CAWAN = Penggunaan Pad Pembesaran Payudara – 6 Bulan.
1 CAWAN = Sup Cina Pembesaran Payudara - 20 hari.

Satu kajian atas talian di Korea mendedahkan bahawa di kalangan 5 bahagian tubuh badan wanita, buah dada merupakan bahagian yang paling dikagumi dan menjadi tarikan kepada kebanyakan lelaki dengan skor tertinggi (55%).

- 55% Buah dada
- 15% Punggung
- 8% Pinggang
- 15% Kaki
- 7% Wajah

*Buah dada boleh mendorong lelaki untuk menghargai perwatakan, kualiti, dan tingkah laku seorang wanita & Wanita dengan buah dada yang lebih besar akan memberi tanggapan yang lebih mesra kepada lelaki secara umumnya.

1 BOX = 10 SACHET
1 BOX UNTUK KEGUNAAN 10 HARI
FREE POSTAGE SEMENANJUNG

CARA PENGAMBILAN
1 SACHET 1 HARI
SEBELUM SARAPAN / SEBELUM TIDUR
BANCUH DGN 100ML AIR SUAM
 Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau.

1 Kotak Milky G = Rm110 / 10 hari

3 Kotak Milky G = Rm270 / 1 bulan

6 Kotak Milky G = Rm470 / 2 bulan1 Kotak Milky G = Rm80 / 10 hari

3 Kotak Milky G = Rm230 / 1 bulan

6 Kotak Milky G = Rm430 / 2 bulan

**FREE POSTAGE SEMENANJUNG / SABAH SRAWAK ADD RM5

019-4511649 / Nai


FAQ

T: Petanya 
P: Pakar Kami


T: Adakah Produk Milky G - Teh Susu Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas mengguna?

P: Salam Sejahtera, Milky G adalah produk yang yakin digunakan, sebagai tambahan kepada Sijil KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) untuk produk ini, kami juga dapat sijil-sijil kelulusan ujian makmal berikut: Ujian Am Kesihatan, Ujian Estrogen, dan Ujian Plasticizer.
T: Adakah Produk Milky G - Teh Susu Mirifica Halal?

P: Salam Sejahtera, Milky G adalah produk halal. 
T: Selepas menyusukan bayi, payudara saya tidak lagi berisi dan hilang keanjalan. Bagaimana Sarang Burung & Teh Susu Betik dapat membantu saya dalam isu ini? Apakah kursus dan tempoh penggunaan yang sesuai untuk saya?

P: Salam sejahtera, 1. Saiz payudara wanita adalah sangat bergantung kepada tahap perembesan estrogen. Ovari kami merupakan "pengilang tunggal" kepada estrogen dan progesteron. Jika keupayaan ovari untuk menghasilkan hormon terjejas, tahap perembesan estrogen dan progesteron juga turut terjejas. Oleh itu, ovari dan tahap perembesan estrogen memainkan peranan penting dalam pertumbuhan payudara manakala hormon lactogen placenta dan hormon lain menyediakan payudara untuk laktasi. Sejurus selepas bersalin dan menyusukan anak, wanita akan mengalami penurunan tahap estrogen dan progesteron untuk membolehkan kelenjar pituitari menghasilkan hormon lain seperti prolaktin yang diperlukan untuk penghasilan susu, menyekat fungsi biasa ovari, mencegah haid dan kesuburan. Walau bagaimanapun, ovari akan berfungsi seperti biasa selepas penyusuan bayi untuk perembesan estrogen dan progesteron seperti biasa dan membenarkan haid. Wanita yang menyusu secara berpanjangan, mempunyai fungsi ovari lemah atau mengalami kadar pemulihan ovari yang perlahan akan mempunyai perembesan estrogen yang kurang atau lambat menyebabkan payudara kendur atau mengecil.

2. Produk kami mengandungi tahap kolagen sarang burung semulajadi yang tinggi dengan bahan pembesaran payudara yang lain seperti betik hijau dan Pueraria. Bahan-bahan yang menakjubkan ini bukan sahaja menggalakkan pertumbuhan payudara, ia juga membantu memgembalikan susuk kewanitaan kepada wanita lepas bersalin. 

3. Kursus standard adalah sebanyak 3 kotak dengan hanya mengambil satu pek sehari. Amaun ini adalah mencukupi untuk lebih daripada sebulan kerana tempoh haid anda tidak diambilkira. Kursus ini mampu memperbaiki dan memulihkan sistem endokrin wanita yang bertanggungjawab kepada pemulihan payudara. Disebabkan kami  tidak mempunyai sebarang rujukan untuk memahami situasi anda, tempoh kursus yang diperlukan mungkin berbeza bergantung kepada keperluan peribadi anda.


T: Adakah terdapat kesan lantunan semula jika pengambilan dihentikan selepas hasil yang memuaskan dicapai?

P: Salam sejahtera, protein adalah nutrien yang penting untuk payudara dan produk kami turut mengandungi zink, besi dan kalsium untuk pengumpulan lemak yang lebih baik dalam tisu payudara. Oleh itu, kemungkinan untuk lantunan semula adalah amat tipis. Anda cuma perlu menjalani sesetengah latihan pengukuhan payudara untuk mengekalkan bentuk badan anda.  


T: Pada pendapat saya, payudara saya yang kecil mungkin disebabkan oleh faktor keturunan kerana pil pembesaran payudara dan urutan payudara yang pernah dicuba tidak membuahkan hasil. Adakah produk ini dapat membantu saya?

P: Salam sejahtera, peranan genetik dalam menyumbang kepada payudara kecil memang tidak dapat dinafikan. Bagaimanapun, keadaan ini boleh diubah disebabkan faktor-faktor tertentu. Hanya dengan memakan satu pek sarang burung setiap hari, sistem endokrin wanita dapat diperbaharui untuk memperbaiki fungsinya dalam pembesaran payudara. Produk kami juga mengandungi kolagen yang membekalkan nutrient yang mencukupi untuk hasil pembesaran payudara yang hebat.


T: Walaupun saya amat mengidamkan payudara yang besar, saya turut bimbang tentang sebarang jenis kesan sampingan yang mungkin berlaku. Adakah produk ini mempunyai sebarang jaminan kesihatan?

P: Salam sejahtera, Sarang Burung & Teh Susu Betik adalah produk yang dihasilkan atas usahasama syarikat-syarikat Asia yang mendapat sijil dan pengiktirafan penting. Produk ni diperbuat daripada sumber semulajadi seperti sarang burung, betik hijau, pueraria Thai dan lain-lain bahan yang bebas daripada kesan buruk. Oleh itu, pengambilannya adalah pasti selamat dan terjamin dengan kesan sampingan sifar. 


T: Bolehkah produk ini diambil semasa haid?

P: Salam sejahtera, pengambilan sebarang makanan dan minuman yang tidak berkaitan dengan makanan ruji semasa haid adalah tidak digalakkan. Proses ini merupakan waktu pembersihan dan pembaharuan sel di mana kadar penyerapan nutrien adalah paling minima. Oleh itu, pengambilan produk selepas haid adalah lebih berbaloi. 


T: Bolehkan hiperplastik mengambil produk ini?

P: Salam sejahtera, sebarang penggunaan produk kami bertujuan untuk membantu dan memperbaiki sistem endokrin wanita tanpa kesan sampingan. Walau bagaimanapun, kami bertanggungjawab ke atas kesihatan pengguna kami dan mempertimbangkan segala isu kesihatan. Sebagai seorang wanita, saya memahami kerisauan anda. Nasihat terbaik saya untuk anda ialah bertemu dengan doktor pakar dan mendapatkan rawatan yang diperlukan. Saya mengharapkan anda sembuh dengan cepat! 


T: Adakah produk ini diimport?

P: Salam sejahtera, bahan-bahan untuk produk ini diimport dari negara-negara terpilih kerana kualitinya yang unggul iaitu Sarang Burung Golden Indonesia, Pueraria Thailand, Betik Hijau Taiwan dan Marine Collagen Rousselot Perancis. Produk ini telah memperolehi hak pengeluaran untuk buatan tempatan menggunakan sumber kualiti yang serupa di bawah pengawasan yang ketat oleh Jawatankuasa Korea Vessly Perfect.


T: Apakah rasa produk ini?

P: Salam sejahtera, rasa produk ini adalah teh susu aromatik dengan betik sebagai perisa utama. Anda juga boleh menikmati cebisan sarang burung yang ada padanya! 

3 comments:

 1. harga dia berapa ye? termasuk kos penghantaran..semenanjung

  ReplyDelete
 2. Milky G - Teh Susu Mirifica Sarang Burung & Betik Hijau.
  1 Kotak Milky G = Rm110
  3 Kotak Milky G = Rm240
  6 Kotak Milky G = Rm420

  FREE POS LAJU
  019-4511649

  ReplyDelete
 3. 5 MANFAAT HEBAT MILKY G TEH SUSU MIRIFICA
  1. Pembesaran Payudara Amat sesuai untuk mereka yang mempunyai saiz payudara yang kecildan para ibu yang ingin mengembalikan keanjalan payudara selepas melahirkan anak – Nikmati setiap cawan dalam hidup anda hari ini!
  2. Mencantikkan Payudara Menambah baik bentuk payudara anda secara semula jadi dan mengembalikan warna dan kecantikannya seperti diusia muda untuk meningkatkan keyakinan anda!
  3. Kulit Berseri Diformulasi untuk memulihara sistem endokrin wanita bagi memperbaiki kulit kering dan kurang bermaya. Kini, semua wanita boleh menikmati wajah berseri untuk jangka yang lebih panjang!
  4. Penjagaan Dalaman Formula Milky G diadun secara teliti untuk menyokong sistem endokrin wanita atas matlamat membantu keseimbangan hormon, di samping membesarkan payudara anda, membetulkan kitar haid yang tidak teratur dan melindungi kesihatan faraj anda. Setiap gadis akan memperolehi kesihatan dalaman dan luaran yang optimum.
  5 Ramuan Utama TERBAIK yang membezakannya dengan produk yang lain!

  BERMINAT PM/SMS/WHATSAPP 019-4511649

  ReplyDelete