Tuesday, September 25, 2012

Aloe Vera - New Image Product


Aloe Vera

Berat bersih: Gel minuman - 1 liter, Soothing Gel - 120g.
Hidangan: Gel minuman - sehingga 40 hidangan.
Penggunaan: Gel minuman - tambahkan dua capsul (25ml) ke K-28, UD2, UD3, Fibre atau mane2 produk yang lain. Juga boleh diambil dalam air atau jus. Soothing Gel - guna apabila diperlukan.
Penyimpanan: Gel minuman - bekukan setelah digunakan, Soothing Gel - simpanan di bawah 30oC.

Sifat Synergistic Marvel
Aloe Vera selalu juga dipanggil Keajaiban Sifat Tumbuhan - tetapi ia jarang sekali di tokok tambah, di beri gel ciri-ciri penyembuhan luar biasa daripada daripada daun-daun sukulennya.
Penyembuhan tradisional daripada kebanyakan budaya telah mengetahui Aloe Vera selama berabad dan sambung menggunakannya untuk kelegaan bagi kepelbagaian yang penyakit yang meluas. - daripada terbakar menjadi sakit kepala.
Simpanan maklumat bersejarah digunakan oleh Egyptian, Greek, Roman, Algerian, Moroccan, Tunisian, Arabian, India dan Cina. Rujukan terawal bertulis untuk hampir kuasa kuratif magik adalah dalam Egyptian Ebers Papyrus, sejak 1500 B.C.
Hari ini Aloe Vera dengan meluas digunakan diseluruh dunia, daripada Mexico ke Malaysia dan telah tertakluk untuk ujian meluas oleh penyelidik perubatan Rusia.
Minuman Aloe Vera adalah bagus dalam semua penggunaan dalaman. Tonik itu dipercayai dapat membersihkan darah, membuang toksik daripada badan dan membantu meningkatkan sistem keimunan. Ia juga boleh digunakan untuk pembebat kaki dan pembalut.
Artikel telah ditulis berkaitan untuk membantu Aloe Vera telah disediakan untuk pelbagai penyakit.
Selama 2000 tahun dan ke atas telah diketahui sebagai 'tumbuhan ubat'.
Ia diketahui untuk purbakala Egyptian dan Greek. Alexander ialah askar terbaik menggunakan Aloe Vera untuk melegakan ketidakselesaan kulit depanjang kempen perisai berat.
Kerajaan Amerika Syarikat menjadi tertarik dengan gel Aloe Vera apabila mereka belajar bahawa orang jepun, terdedah untuk sinaran A-bomb yang menggunakan gel, telah dipulihkan lebih cepat daripada orang lain.
Sejak dari itu, laporan Jurnal Perubatan telah menunjukkan penggunaan gel Aloe Vera boleh mambantu rawatan keadaan barah ekzema, pokok ivy beracun dan terbakar.
Beratus helaian saintifik telah ditulis menggambarkan aktiviti-aktiviti jus Aloe Vera apabila di ambil secara dalam dan gel apabila digunakan secara luaran pada kulit dan rambut. Beberapa jenis Aloe Vera telah digambarkan.
 1. Ia adalah pencuci semula jadi.
 2. Ia menembusi tisu.
 3. Ia anaesthetises tisu di kawasan yang digunakan, melegakan kesakitan dalaman dibawah permukaan, termasuk kesakitan yang berkaitan dengan sendi-sendi dan sakit otot.
 4. Ia bactericidal apabila ia dipertahankan dalam kepekatan tinggi untuk beberapa jam dalam berhubung terus dengan jangkitan bacteria. Ia tidak bertindak sebagai antibiotik yang kuat dimana akan memusnahkan bakteria walaupun cairan tinggi.
 5. Ia viruscidal apabila dalam hubungan langsung dengan kepekatan tinggi untuk tempoh masa yang panjang.
 6. Ia fungicidal dibawah keadaan yang sama.
 7. Ia melegakan masa pendarahan.
 8. Ia antipiretik - melegakan demam atau haba kesakitan.
 9. Ia anti-radang. Tindakannya menyerupai steroid.
 10. Ia antipruritik - memberhentikan kegatalan.
 11. Ia pemakanan pertama, memberi julat vitamin meluas, mineral dan gula.
 12. Ia membesarkan kapilaris, bekalan darah bertambah dalam kawasan di mana ia diaplikasikan.
 13. Ia rosak dan rumusan tisu mati termasuk nanah melalui tindakan proteolisis enzim-enzim menggesa fasa kemerosotan penyembuhan.
 14. Itenhances biasa perkembang pembiakan sel (epithelisation menggesa fasa menyegarkan semula penyembuhan).
 15. Ia moisturises tisu di mana ia diaplikasikan.
 16. Keselamatan: Setiap keterangan di atas boleh dihasilkan satu atau lebih dadah tetapi dadah itu mesti biasanya diambil oleh preskripsi dengan amaran dan hanya dalam dos yang dihadkan. Gel Aloe Vera yang dihasilkan oleh pekerja lain akan memberi kesan apabila ia dalam konsentrasi yang tinggi dan hubungan terus dengan tisu tetapi, tidak seperti dadah yang lain, ia adalah sangat selamat.
Gunakan Aloe Vera secara dalaman dan secara luaran untuk membantu mengekalkan penampilan 'dalaman' dan 'luaran' anda dan berasa sihat. Aloe Vera telah diketahui untuk membantu dan mungkin bermanfaat untuk keadaan berikut:
Kekacauan Dalaman
Artritis, ketakcernaan, pedih ulu hati, peptik dan ulser duodenum, hyperacidity, kolitis dan lebih lagi.
Secara Luaran
Gel telah digunakan untuk kekacauan julat meluas. Ia satu rawatan yang telah dikenali untuk yang terbakar, terpotong, luka dan lebih lagi. Gel paling berkesan, apabila membiarkan pada kulit yang terjejas selama yang mungkin.
Asuhan Bayi
Merawat ruam lampin, gigitan nyamuk, sinaran matahari dan sakit gigi (membilas aloin sebelum menggunakan).
Kanak-kanak Kecil
Kanak-kanak Kecil sebagai peti keselamatan pertama untuk gigitan, terpotong, sakit, luka-luka, tebakar, dll. Selamat digunakan untuk jangkitan mata dan telinga, menyediakan aloin adalah baik dibilas hingga bersih.
Remaja
Untuk mengurangkan jerawat, gunakan sebagai luaran, dan gunakan dua kali sehari selepas sahaja membersihkan muka. Sepatutnya ada perubahan luar biasa dalam masa dua minggu.
Gangguan Kulit
Gunakan secara luaran dan dalaman untuk luka besar, kesakitan, alahan terhadap tumbuh-tumbuhan atau gigitan serangga, terbakar, bisul, badan dan katil melecet, terpotong, kontusi, sakit sejuk, Use internally and externally for abrasions, aches, allergies associated with plants or insects bites, burns, boils, body and bed blisters, cuts, contusions, cold sores, kelemumur, dermatitis, ekzema, kanser kulit, ulser dan lebih lagi.
Kekacauan Lisan
Kesakitan gigi palsu, demam melecet, gingivitis, penyakit mulut, sakit tekak kecil, dll.
Mata dan Telinga
Riam-riam, konjunktivitis, ulser kornea, sties, jangkitan tindikan telinga.
Kecederaan Olahraga
Lebam-lebam, bursitis, sakit otot dan ketegangan, Achilles tendon, siku tenis, tendonitis, kaki atlet, bengkak-bengkak, sakit, dll.
Jangkitan Kulat
Kaki atlet, kurap, pruritus, jangkitan-jangkitan kulat faraj, dll.
Kecantikan
Untuk menjaga rambut dan kulit kepala, urut pada kulit kepala selepas membasuh rambut dan membilas dengan bersih apabila ia kering. Ia akan menambah kilauan untuk rambut dan membuat ia terurus. Gunakan semasa dan selepas bercukur, deodorant, bedak asas untuk bersolek, sebelum dan selepas menggilap, kulit umum.
Kenapa Aloe Vera New Image?
Aloe vera New Image diperolehi dari ladang-ladang bebas racun perosak diQueensland pada musim panas, Australia. Ia 100% proses penyejukan dan distabilkan bagi mengekalkan tindakan enzim hidup.
Gel Minuman mengandungi 99.8% Aloe Vera asli dimana pula Soothing Gel adalah 94% Aloe Vera asli dan 0.25% Eucalyptus. Keduanya bertindak dan bebas warna bagi memastikan hanya kualiti terbaik diberikan untuk penyembuhan. Kandungan Aloin tidak penting.

No comments:

Post a Comment