Friday, July 06, 2012

Alpha Lipid SDII

REVOLUSI HEBAT, MEMANG BERKESAN UNTUK PROSES PELANGSINGAN!

PRODUK PERLANGSINGAN BADAN TERKENAL DARI HADVARD MEDICAL UNIVERSITI..

KINI BERADA DI SINI …


Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan


Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah


Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang


Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut


Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari
Ini adalah tiga prinsip penurunan berat badan :


- BERSENAM

- PENGURANGAN PENGAMBILAN KARBOHIDRAT


Faedah Unik Slim Diet :-

 • Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.
 • Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.
 • Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.
 • Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.

 • Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.

 • Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.

 • Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).

 • Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.

 • Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.

 • Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

Peraturan penting untuk Slim Diet II

 • Goncang Slim Diet anda sebelum buka. (Beberapa nutrien khusus kepada penyelesaian semasa penggunaan)

 • Anda mesti mencampurkan dua sudu formula 8oz (250m1) secawan atau lebih air empat kali sehari. (Sudu plastic disediakan bagi setiap tabung).

 • Makan hanya dari senarai makanan. Jika ianya tiada dalam senarai anda tidak boleh memakannya! Makanan ini perlu dipilih dengan berhati-hati untuk memastikan maksimum dan penurunan berat badan yang efisien.

 • Anda mesti mengambil 2-4 protein makanan setiap hari dengan sayuran (mentah atau masak) daripada senarai makanan.

 • Anda mesti mempunyai minimum 20 gram carbohidrat daripada senarai makanan itu, tetapi anda mesti tidak melebihi 35 gram.

 • Anda mesti menjumlahkan sebanyak dua sudu pencuci mulut tekanan minyak SEJUK dan satu sudu pencuci mulut cuka sidar sehari.

Catatan: Ia adalah sangat penting untuk mengambil sedikit minyak dalam diet untuk memastikan pusingan nutrien anda sempurna dalam bentuk Penting Asid Lemak dan juga untuk memudahkan penyerapan bagi vitamin-vitamin lemak larut dalam formula.

 • Season makanan anda dengan Lite Seasoner (untuk kalium tambahan dan natrium).

 • Minum dua liter air sehari.
 • Senaman secara berterusan selama 30 minit sehari.

 • Periksa Tahap Kritikal Karbohidrat anda dengan Uriscan setiap hari.

 • Jika anda mempunyai masalah dengan kejanggalan usus ambil 1 - 4 sudu Fibre Supplement atau FibreMax harian - 1 skop setiap campuran Slim Diet.

 • Kami mencadangkan pengambilan New Image RDA vitamin seimbang dan pil-pil mineral manakala pada program pengurangan berat badan anda sebagai sokongan tambahan.

 • Setelah berat badan yang anda mahu dicapai, tukar kepada Slim Diet 3 program penyenggaraan untuk 30 - 90 hari sehingga metabolisme anda telah menyelaraskan untuk imej baru anda.

 • Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya - jangan menipu diri anda!


CARA PENGAMBILAN SLIMDIET II :-


Tiada peraturan rumit untuk dituruti ketika mengambil SDII. Cara makan SDII amat mudah seperti berikut:-


1. Campurkan 2 skop SDII kedalam lebih kurang satu gelas (200 – 250 ml) air sejuk, kacau atau goncang sehingga larut didalam gelas atau shaker dan minum.


2. Minum sebanyak 4 kali sehari diselang-selikan dengan waktu sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam. Contohnya begini; Bangun waktu pagi kita minum SDII (1), lepas itu kita sarapan pagi. Sebelum makan tengah hari ambil SDII (2) kali kedua dan kemudian makan tengahari seperti biasa. Sebelum makan malam kita boleh mengambil SDII (3) sekali lagi dan makan malam seperti biasa. Kali keempat (4) boleh ambil SDII waktu minum petang atau sebelum tidur. Semuanya 4 kali sehari dan boleh disesuaikan mengikut program harian kita supaya kita tidak berlapar dan perut sentiasa kenyang.


3. Boleh mengambil SDII ketika sebelum atau selepas makan.


4. Sekiranya anda berpuasa, masih perlu mengambil SDII sebanyak 4 kali sehari dengan jadual yang bersesuaian ketika berpuasa.


4. Pada waktu sarapan, makan tengahhari dan makan malam pula jangan mengambil makanan berkabohidrat dan bergula termasuk air yang manis serta berkafein dan juga buah-buahan. Makan lauk-lauk sahaja.


5. Boleh memakan sayuran-sayuran hijau dan juga tomato.


6. Minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari atau lebih lagi. Lagi banyak minum lagi baik.
SDII adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan ya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.Alpha Lipid SDII adalah produk terbaru New Image yang dilancarkan pada bulan Mei 2012 di Malaysia. Produk ini dicipta khas bagi mereka yang mempunyai lemak degil dan susah nak dibuang dari badan walaupun telah mencuba pelbagai produk kuruskan badan.


Formula baru yang ditambah:
 • Green Tea Extract
 • Fiber
 • High Protein
 • Formula Alphalipid
Hebat Sangat Ke Program Kuruskan Badan Dengan Alpha Lipid SDII ?

Alpha Lipid SDII berkonsepkan Protein Sparing Modified Fast adalah suatu konsep selamat yang telah dibangunkan oleh dua doktor di Harvard Medical School melalui kajian yang terperinci oleh Dr George Cahill dan Dr George Blackburn.

Kebanyakan pelan diet kuruskan badan lain bertumpu kepada pengurusan pengambilan kalori yang mana pada hari ini terbukti kurang berkesan malah ada pengguna yang akhirnya mengalami masalah kegemukan lebih teruk daripada sebelum mengikuti pelan diet tersebut. Kini, dengan SDII anda boleh menurunkan berat badan secara sihat semulajadi, pantas serta berkesan.

Jadi, Bagaimana, Anda Tak Nak Sihat, Kurus dan Langsing seperti pengguna-pengguna SDII di atas ni ke?

Jangan tangguh sebelum anda dikategorikan sebagai seorang yang OBESITI? Jom Ikut Program Kuruskan Badan untuk sebulan! Anda pasti kurus dan langsing dengan mengikuti Program Kuruskan Badan dengan SDII!

Bagi Anda yang Ingin Kurus Dengan Lebih Cepat, Produk Baru ALSDII adalah 2 kali ganda lebih hebat dari SDII biasa! Penurunan berat badan untuk pengguna ALSDII adalah antara 3kg-5kg seminggu!


BELI SEKARANG!


1 TIN Alpha Lipid SDII
019-4511649


No comments:

Post a Comment