Sunday, July 24, 2011

Fantastic Panties - Nazcon SaunaFantastic Panties


Bila umur meningkat dan selepas bersalin beberapa kali, bentuk badan wanita, terutamanya payudara dan punggung lah yang akan 'jatuh' dahulu..atau kendur..banyak cara boleh dilakukan seperti pembedahan, bersenam dan sebagainya..


Push Up Bra untuk mencantikkan lagi bentuk payudara..dan nampak lebih menarik..


Tetapi bagaimana mereka ynag bentuk punggung kurang menarik? Nak pakai kebaya pun segan..orang lelaki cakap BUMPER KEMEK !!! so kami ada penyelesaian..Tanpa pembedahan plastik silikon yang mencecah ribuan ringgit..


Kini berada dalam pasaran...BERITA BAIK..kepada kaum wanita yang inginkan bentuk badan yang sempurna dengan kos yang rendah..tanpa bedah silikon anda boleh dapatkan bentuk punggung idaman anda hanya sekelip mata dan begitu mudah..


Fantastic panties nazcon diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi daripada sponge hingga bentuk seluar dalamnya sama seperti pembedahan silikon..dan apabila anda pakai ia akan terletak kemas di punggung..kualiti kain bukan seperti seluar dalam biasa..ia begitu kemas dan melekat di punggung apabila anda memakainya..GETAH KHAS DIGUNAKAN SEKELILING PEHA DAN PINGGANG SUPAYA IA TAK TERLONDEH..kepada anda yang terlalu kurus atau bentuk badan kurang menarik bahagian belakang..Fantastic Panties mampu realisasikan impian anda..


Terdapat 2 saiz iaitu M - pinggang 26-28 inci / dan saiz L - pinggang 29 -32 inci...

RM85 untuk 1 dan RM150 untuk 2..FREE POSTAGE FOR SEMENANJUNG!!!

No comments:

Post a Comment