Wednesday, June 15, 2011

Set Bersalin Ibu (Ambar Kenanga)


Harga : RM 200.00 (SM) / RM 210.00 (SS)

Kos Penghantaran : PERCUMA


Mengenai Produk :

Ceria dan sihat selepas bersalin dan keguguran. Cuba Set Bersalin Ibu, pantang tetap pantang, Cuma Anda tidak perlu Urut / Sengkak, Tangas, Param / Pilis, Panas / Berbau, Pantang Melampau tetapi kesannya sama seperti berpantang secara tradisional.

Set Bersalin IBU Ambar bukan sahaja sesuai untuk Ibu-Ibu

Bersalin Secara Normal atau Pembedahan tetapi juga untuk Wanita Keguguran kurang dari setahun sekiranya lebih dari setahun amalkan SET SAYYIDA AMBAR agar sihat dalaman, mental & fizikal dan memudahkan proses kehamilan semula.

SBI Ambar menurut amalan pantang Timur Tengah yang mengambil rempah ratus seperti ketumbar, cengkih, kulit kayu manis, jintan hitam dan lain-lain untuk mengawal emo

si kembali ceria & tenang, mengembalikan tenaga, menaikkan rahim,

menguatkan badan wanita selepas bersalin atau keguguran dan memudahkan penyediaan kehamilan semula .

Bezanya ia mudah, ringkas dan tidak banyak produk yang perlu dimakan. Untuk 3 hari Pertama makan 3 produk sahaja iaitu AK IBU, TUJU DARAH & TUJU MEROYAN dan hari-hari seterusnya hanya makan 1 produk iaitu AK IBU sehingga habis. Kesemua Produk kami berbentuk kapsul sayur-sayuran mudah larut.

Cukup ke?? Jawapannya: MEMANG CUKUP sebab setiap kapsul AK IBU dirumus daripada 16 jenis rempah ratus yang mempunyai pelbagai khasiat& kebaikan untuk membaikpulih & menyihatkan kesihatan dalaman wanita bersalin atau keguguran.

Dan Secara Jujur, semasa dalam pantang siapa yang pernah habiskan produk yang dibeli? Kebanyakkan tidak & rasa bersalah! Jadi Apakata cuba SBI Ambar, pantang tetap pant

ang secara sihat cuma tak payah berparam, berpilis, tangas atau sengkak tetapi kesan pantangnya sama seperti berpantang secara tradisional Melayu/Jawa.

Jangan risau pasal berat badan, perut buncit, angin badan, masalah meroyan dan rahim kerana anda pasti anggun, sihat, ceria & berseri selepas pantang. Ini adalah kerana TUJU DARAH berfungsi sama seperti bertangas atau bersengkak yang dipercayai membantu membaikpulih & menaikkan rahim tanpa perlu disengkak atau diurut .

Manakala TUJU MEROYAN pula dipercayai membantu mengecutkan batu meroyan & mengawal emosi kembali ceria tanpa perlu berparam dan berplis. Dan AK IBU pula membantu membuang angin badan, lebihan air dan menyihatkan badan selepas bersalin atau keguguran kembali anggun

Nasihat kami kepada WANITA KEGUGURAN , bukan Ibu-Ibu Bersalin sahaja yang layak menjaga diri mereka selepas bersalin. Wanita yang mengalami keguguran janin juga harus peka menjaga diri selepas mengalami keguguran tersebut Kenapa ?

Ini adalah disebabkan wanita keguguran telah melalui proses yang sama seperti ibu-ibu yang mengandung hanya tidak sampai ketahap bersalin seperti kebengkakan rahim, perubahan hormon dan emosi. Oleh yang demikian, penjagaan selepas keguguran amat penting untuk memudahkan proses kehamilan semula. Oleh itu, dengan mengambil SBI Ambar membantu mengawal emosi,membaikpulih & menguatkan rahim dan badan agar mereka boleh hamil semula tanpa sebarang tekanan.
Set Sayyida Ambar

Harga : RM 180.00 (SM) / RM 200.00 (SS)
Kos Penghantaran : PERCUMA
Mengenai Produk :

SET SAYYIDA AMBAR merupakan pemakanan lengkap selama dua (2) bulan khas untuk wanita berkahwin sahaja samada mempunyai zuriat ataupun tiada zuriat untuk memberi kekuatan kesihatan dalaman, menambah zuriat atau ingin menimbang cahaya mata, mampu mencapai klimaks serta kepuasan seks, melewatkan proses putus haid, membaikpulih & menguatkan rahim, masalah senggugut, melancarkan perjalanan darah haid sekaligus mengetatkan faraj.

Disamping itu, SET SAYYIDA AMBAR sungguh berkesan untuk sakit angin, bau badan atau faraj, menegangkan buah dada & kulit wajah.

No comments:

Post a Comment