Sunday, June 26, 2011

Myra Steam Sauna

Myra Steam Sauna Versi Terbaru!! Lebih berkualiti..

FREE DELIVERY SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.


Note-kepada pelanggan2 kami yang berminat dapatkan sauna Diva/Myra steam sauna sila pastikan terdapat logo nazconsauna seperti di atas.

Kelebihan periuk wap nazconsauna

1) Mempunyai 6 tahap suhu mengikut kesukaan anda:

Tahap 1 - Rendah

Tahap 2 - Sederhana

Tahap 3 - Agak tinggi.

Tahap 4 - MakinTinggi.

Tahap 5 - Tinggi

Tahap 6 - Mantop!

2) Periuk kami juga boleh kawal masa antara 20-40 minit.

3) Periuk juga disertakan alat kawalan jauh..so tak yah susah2 nak keluar tekan adjust suhu..sambil duduk tekan jer suhu dan masa anda kehendaki..

Nantikan model terbaru sauna mandi wap...kini sesiapa saja boleh bersauna!
Kepada pelanggan kami yang mementingkan budget, kami tampilkan Myra Steam Sauna penuh gaya, lebih menarik dan bermutu tinggi..kain berkualiti tinggi...tebal...3 lapisan Nylon, fiber dan pvc...tahan panas dan tidak mudah koyak. Apa lagi..dapatkan sekarang!Kelebihan Sauna:
1-Membakar Lemak dari luar dan menurunkan berat badan secara teratur.
2-Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
3- Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
4- Mengurangkan risiko darah tinggi, kencing manis & dll.
5- Menyegarkan tubuh badan anda selepas penat bekerja.
6-Mengurangkan sinus/resdung dan jerawat.

Sauna design terbaru ini :

- Paling mudah dipasang & simpan,-

- Menggunakan kualiti kain yang bermutu tinggi, kalis air & tahan lama.
- Harga yang sangat berpatutan.
- Mendapat kelulusan CE approval yang diperakui diseluruh dunia.
- Sangat berkesan untuk menurunkan berat badan & kesihatan. Anda bebas bersauna dengan privasi hanya di rumah anda


SET MYRA TERBARU SAMA SEPERTI DIVA..TAPI FREE GIFT DIVA LEBIH DARI MYRA..TERDAPAT 2 KALER BIRU DAN MERAH..

Kain nampak mewah dengan lapisan kain Nylon di jahit berbentuk diamond, fiber di bahagian tengah dan PVC kalis air bahagian dalam..


Kaler Biru Air Laut..kini terdapat 2 pilihan warna utk anda..


Kisah Pelanggan NS

Walaupun saya tengok ada banyak penjual sauna ni..saya dapati nazconsauna ni lain dari yang lain..barangan lebih kurang jer tapi saya selidik NS nih banyak Free gift, jaminan lama, spare part ada, ramai dealer, stokis ramai, syarikat yang berpengalaman, dan NS tak lupe mereka dalam kesusahan..ada program Titian Kasih NS..saya pun beli 1 set Myra..memang tak risau langsung..NS ni sentiasa membantu..kawan2 saya pun rekemen kan NS..beli sekali jer..tak yah beli sauna lain dah..ape2 akan datang boleh beli spare part jer..sonang..

(Pihak kami ingin berikan makluman bahawa sauna kami berbeza dari sauna yang lain..sauna NS di tempah khas untuk kawalan suhu yang selamat di gunakan, mempunyai CE approval antarabangsa, kotak tempah khas yang cantik, kain yang tebal dan baru, banyak FREE gift, jaminan 1 tahun, Free spare part& service repair dalam jaminan, dan pelanggan2 NS boleh hantar repair walaupun selepas jaminan hanya minimum caj dikenakan..dan spare parts DIVA/MYRA/FIR pun ada di jual..jadilah pengguna yang bijak memilih..spare parts sauna tidak ada jual di malaysia..so di Nazconsauna kami sediakan segalanya hanya untuk pelanggan kami sahaja..)..

Kisah Pelanggan 2

Saya simpan duit 2 bulan untuk dapatkan set peribadi Myra..Saya dapat inspirasi dari kawan saya sendiri..Dah lama tak jumpa bile jumpe dia kelihatan makin muda dan slim..saya tanya dia makan ubat apa? dia kata tak lah..sauna jer selalu..saya pun terus bersemangat nak dapatkan set sauna saya..dia rekemenkan sauna nazcon sebab sauna nazcon memang terbaik..
SET MYRA TERBARU SAMA SEPERTI DIVA..TAPI FREE GIFT DIVA LEBIH DARI MYRA..

Kain nampak mewah dengan lapisan kain Nylon di jahit berbentuk diamond, fiber di bahagian tengah dan PVC kalis air bahagian dalam..


No comments:

Post a Comment