Thursday, July 20, 2017

Jamu Nenek



๐ŸŒทD' Azaa Herbs Jamu Nenek๐ŸŒท


๐Ÿ’ŠJamu Fit Kapsul๐Ÿ’Š



๐Ÿ‘‰Utk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan. Mengumpal lemak yg tidak diingini dlm badan dgn selamat. Rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. Diformulasi dr extrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herb yg bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.

๐Ÿ’ŠJamu Rapat Plus๐Ÿ’Š


๐Ÿ‘‰Khas untuk wanita yang inginkan penjagaan dalaman dan luaran yang seimbang. Sangat berkhasiat utk setiap individu dan berupaya menyelesaikan secara menyeluruh masalah kesihatan dan kecantikan.

๐Ÿ’ŠJamu Sang Suria๐Ÿ’Š


๐Ÿ‘‰Dapat merawat masalah resdung, jerawat, kulit yg bermasalah kesan resdung, bengkak gatal mata, kerap demam, selsema, batuk, lelah asma. Keguguran rambut yg membotakkan kepala kesan hama resdung dan lain2.

๐Ÿ’ŠJamu Teruna & Awet Muda๐Ÿ’Š


๐Ÿ‘‰Khas untuk lelaki yang inginkan kesihatan dalaman dan luaran. Dpt meningkatkan tenaga, mengembalikan kecergasan fizikal minda, menstabilkan hormon kelelakian, memekatkan benih @ kesuburan dan sebagainya.

๐Ÿ’ŠJamu Zuriat Adam Hawa๐Ÿ’Š



๐Ÿ‘‰1 set 2 botol, diamalkn dgn pasangan. Jika suami tak nak amal, blh ambil 2 botol utk wanita sahaja. Suplemen ini dr pelbagai herb sunah, bunga, ulaman diterapikn dgn ayat Al-Quran khas dan telah dimasak. Tiada pantang, time haid blh ambil dan blh ambil dgn suplemen lain jgk. Walaupun hamil masih blh diamalkan dgn peraturan tertentu.

๐Ÿ’ŠJamu Penawar Diabetes๐Ÿ’Š


๐Ÿ‘‰Utk mengawal tekanan darah, gula, mencegah kerosakan organ, mencergaskan dalaman, menyembuh luka kencing manis dan sebagainya. Diamalkan secara berterusan utk kesan yg memuaskan.

 SET PANTANG JAMU NENEK





Jamu Nenek Penjagaan Berpantang (7 items)- Diamalkan seawal hari pertama selepas kelahiran.

๐ŸŒธ 4 botol Jamu Nenek Dara & Awet Muda
~ 3biji 2x sehari untuk memulihkan dalaman, membantu menyembuhkan luka dalaman bersalin dan mengecutkan rahim,menggalakkan penghasilan susu & mmberi khasiat susu ibu untuk diberikan kepada anak.
~ Milk booster & meredakan jaundice(demam kuning)

๐ŸŒธ Herba Mandian Ibu
~ Untuk menyegarkan badan, mengurangkan tekanan, meredakan sakit badan, memperbetulkan aliran darah, menyerikan wajah.
~ Seeloknya diamalkan selepas berurut,bertungku, bertangas/sauna.

๐ŸŒธ Herba Barut
~ 2x sehari pagi & malam
~ Berkhasiat mengempiskan perut, mengecutkan rahim, mengangkat rahim, menyembuhkan luka dalam rahim, menyingkirkan darah kotor angin lendir sengugut & mengecutkan fibroid.

๐ŸŒธ Minuman Herba
~ Berfungsi merangsang penghasilan susu, menyembuhkan luka, mengecutkan rahim, membuang angin, menyingkirkan darah kotor & toxic, melancarkan aliran darah, melegakam sakit kepala, memulihkan saraf, menyerikan wajah dan menguruskan badan.

๐ŸŒธ Pucuk Dara (Masker Vagina)
~ Membersih, merapat & menggebukan kawasan intim wanita.

๐ŸŒธ Herba Bayi
~ Direbus untuk dijadikan mandian bayi.
~ Merawat kuning, sarat, kembung, selsema, batuk, asma, semput & lain2 masalah kesihatan bayi.
~ Selamat jika terminum. Boleh diberikan beberapa titis kepada bayi bagi masalah yang teruk.
~ Boleh digunakan sebagai mandian & penawar untuk anak. Dengan izin Allah.

๐ŸŒธ Minyak Herba
~ Berfungsi mengatasi masalah saraf, luka, sukar tidur, bayi meragam.
~ Cepatkan bayi berjalan, menguatkan otot bayi dengan urutan
~ Mencegah demam selsema
~Cegah kembong perot

๐Ÿ€RM140 termasuk postage


๐Ÿ‘‰Rawatan ibu dan anak dalam pantang.
-Jamu rapat plus (4 botol)
-Minuman herb
-Mandian ibu
-Mandian kuning anak
-Herb barut
-Masker V (Pucuk Dara)
-Minyak herb anak

๐ŸŒนBalqis Beauty Face & Body Soap(Sabun Sarang Burung)๐ŸŒน


๐Ÿ‘‰Mencuci, mencerah, memadatkan wajah, merawat masalah kulit, melembab, meruncingkan wajah dan sebagainya.

๐ŸŒนPucuk Dara๐ŸŒน



- Merapatkan dan menegangkan miss v
- Mengembalikan miss v seperti dara
- Bahagian luar dan dalam faraj kemerah-merahan, daki-daki akan keluar, bibir menjadi pejal, tertutup dan rapat serta ketat terutama kesan beranak
- Kegatalan akan hilang, kering dan selasa, membukit dan tegang.

Sesuai digunakan selalu sebagai rahsia penjagaan di permukaan faraj supaya sentiasa awet muda dan sentiasa nampak dara.

๐ŸŒนHerb Putik๐ŸŒน






๐Ÿ‘‰Di gunakan utk mengecutkan peranakan yg bengkak, mengecutkan fibroid, cyst, ketumbuhan, buasir, luka dalam, haid yg berpanjangan dan sebagainya. Bancuh separuh sudu kecil bersama minuman hangat, amal sekali setiap hari. InsyaAllah mujarab dgn izinNya...Amiinn...

๐ŸŒนMandian Aura Puteri 7 Tempayan๐ŸŒน


๐Ÿ‘‰Berasaskan pati bunga menghasilkan bau haruman semerbak dengan hanya 3 hingga 7 titis pada setiap mandian. Khusus untuk wanita yang mengalami masalah wajah kusam tidak berseri, aura bocor, hilang semangat, sentiasa 'moody' dan hubungan suami isteri yang semakin hambar dan bosan.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ektrak daripada tumbuhan segar dari 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah yang berterapikan zikruallah serta ayat Al-Quran. Suplemen ini tidak mengandungi penahan makanan, tiada stroid, tiada sumber haiwan, tiada bahan kimia.

Kami menggunakan 100% kepakaran turun temurun utk menjaga mutu dan kualiti setiap kapsul yg anda amalkan. Suplemen ini adalah suplemen yang telah di masak sebelum di kapsulkan.


LULUS KKM

Thursday, December 15, 2016

Selamat Datang

TERATAKNIAGAKU ENTERPRISE (SA0294755-U)

Salam, terima kasih kerana sudi singgah ke Teratak Niaga Ku ini.
Kami merupakan sebuah syarikat yang berdaftar dengan SSM.
Terdapat pelbagai
barangan menarik dari bayi hingga la kepada anda! Selamat menjamu mata yer.

Kalau ada yang berkenan boleh segera hubungi saya yer!
Kalau sudi jadilah follower :-)

Boleh juga kunjungi Facebook saya untuk update pelbagai barangan menarik

https://www.facebook.com/naieynaa

https://www.facebook.com/naieynaa?fref=ts

Facebook Admin

Sihat Bervitamin

Baby Boo Closte

JOM JENGUK PAGE BABY BOO CLOSET UNTUK DAPATKAN
PELBAGAI BARANGAN MENARIK UNTUK ANAK2 ANDA :-)

BERMINAT PM.SMS. Berd 013-356 6406
@ WHATSAP +819066551413


"Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah, nescaya Allah akan lepaskan ia dari masalah hidup Dan diberikannya rezeki dari sumber yang tidak diduga. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu."

Tuesday, August 02, 2016

VELVET CHEWHITE by Noofa



Apa yang BAGUS sangat produk ni?? Macam lebih kurang je dengan produk lain.
Of course TAK SAMA!

RM89 / RM95 SS
Boleh tengok sendiri kandungan produk ni. The best ingredients ever. KEKUATAN produk ni terletak pada bahan2 dia yang tersendiri. Memfokuskan produk yang terbaik dari segi kesan dan manfaat dia. Nak explain 1 1 bahan tu apa manfaat dia sampai esok pon tak habis. Cuma, siapa2 yang mencari produk untuk putihkan kulit dan nak kulit cantik secara sihat boleh amalkan Velvet Chewhite 
๐Ÿ˜˜
.

WHITENING & ANTI-AGING FORMULA.
Meremajakan kulit dengan memperbaharui sel2 kulit yang dah rosak. Tinggi anti-oksida.


FAQ VELVET CHEWHITE BYNOOFA
=====================
1. Siapa yang boleh amalkan VC?
๐Ÿ’Ž
 Lelaki dan perempuan bermula 13 tahun ke atas.
๐Ÿ’Ž
 Ibu mengandung 5 bulan ke atas.
๐Ÿ’Ž
 Ibu yang breastfeed dan dalam pantang.
๐Ÿ’Ž
 Boleh diambil ketika period/haid.

Cara pengambilan?
Seminggu pertama:
2 biji malam sebelum tidur
2 biji pagi sebelum makan

Selepas seminggu:
2 biji SEHARI.
Sama ada malam atau pagi.
Boleh juga ambil 1 biji pagi & 1 biji malam.

+ Pantang minuman berkaffein (kopi, nescafe, air bergas, dll).
+ Minum air kosong 2-3 liter sehari.

Benefits:
๐ŸŒธ
 Mencerahkan Seluruh Badan
๐ŸŒธ
 Meremajakan Kulit
๐ŸŒธ
 Melembabkan & Menghaluskan Kulit
๐ŸŒธ
 Mengawal Minyak & Nyahtoksin
๐ŸŒธ
 Menghilang Jeragat & Parut Jerawat
๐ŸŒธ
 Mengatasi Kulit Kusam & Jerawat 
๐ŸŒธ
 Perlindungan UVA & UVB

Ingredients:
๐Ÿ’Ž
 L-Glutathione
๐Ÿ’Ž
 Astaxanthin
๐Ÿ’Ž
 Vitamin C
๐Ÿ’Ž
 Pearl Powder 
๐Ÿ’Ž
 Hyaluronic Acid 
๐Ÿ’Ž
 Coenzyme Q10
๐Ÿ’Ž
 Pomegranate
๐Ÿ’Ž
 Wolfberry
๐Ÿ’Ž
 Acai Berry
๐Ÿ’Ž
 Citric Acid 
๐Ÿ’Ž
 Silk Powder


Kenapa produk ni digelar sebagai SKIN WHITENING SUPPLEMENT?? 
Ramai yang tahu GLUTATHIONE sangat terkenal sejak dulu sebagai bahan untuk memutihkan kulit kan? Sehingga ada yang mengambil suntikan gluta ni.
.
Tapi utk Velvet Chewhite ni ia digabungkan sekali dengan PEARL POWDER/SERBUK MUTIARA yang tengah famous sekarang ni. PEARL POWDER ni juga berfungsi utk memutihkan kulit dan sgt terkenal di kalangan orang Cina untuk tujuan kesihatan.

So kesannya pastilah WOW. Dua bahan yang terbaik untuk skin whitening bergabung sekali, meletop gitu lah uols 
Banyak sangat kelebihan produk ni. Dan bahan2nya memang tip top! Tunggu next post untuk tahu lebih lanjut pasal Velvet Chewhite.


Q & A VELVET CHEWHITE
=====================


+ Lelaki dan perempuan bermula 13 tahun ke atas.
+ Ibu mengandung 5 bulan ke atas.
+ Ibu yang breastfeed dan dalam pantang.
+ Boleh diambil ketika period.


Seminggu pertama:
2 biji malam sebelum tidur
2 biji pagi sebelum makan

Selepas seminggu:
2 biji sehari saja. Sama ada malam atau pagi. Boleh juga ambil 1 biji pagi & 1 biji malam.


+ L-glutathione
+ Astaxanthin
+ Vitamin C
+ Pearl Powder
+ Hyaluronic Acid
+ Coenzyme Q10
+ Pomegranate
+ Wolf berry
+ Acai berry
+ Citric Acid
+ Silk Powder


+ Pantang minuman berkaffein (kopi, nescafe, air bergas, dll).
+ Minum air kosong 2-3 liter sehari.


Bahan2 dalam Velvet Chewhite ni TERRRBAIK! Sebab tu ramai bagi feedback dalam masa seminggu boleh rasa kulit lebih lembut. Acai berry ni jugak bersifat anti-kanser. Dapat meningkatkan imun sistem dan kaya dengan vitamin C. Cantik dan sihat! 
๐Ÿ˜
 Dua2 uolss dapat. Best kan?



Formula khas untuk:






Kenapa dalam Velvet Chewhite tak ada kolagen?
Sebab orang yang ada cyst/fibroid tak boleh amalkan kolagen. Kolagen berkemungkinan boleh menyebabkan cyst/fibroid semakin subur.
Bukan setakat kolagen saja, tapi gamat, ikan keli (yang dibela), ikan haruan, ayam yang disuntik hormon, evening primrose oil, dll pon perlu dielakkan. Apa2 yang bersifat phyto estrogen better elakkan.


RM89 / RM95 SS
Benefits:
๐ŸŒธ
 Mencerahkan Seluruh Badan
๐ŸŒธ
 Meremajakan Kulit
๐ŸŒธ
 Melembabkan & Menghaluskan Kulit
๐ŸŒธ
 Mengawal Minyak & Nyahtoksin
๐ŸŒธ
 Menghilang Jeragat & Parut Jerawat
๐ŸŒธ
 Mengatasi Kulit Kusam & Jerawat 
๐ŸŒธ
 Perlindungan UVA & UVB

Ingredients:
๐Ÿ’Ž
 L-Glutathione
๐Ÿ’Ž
 Astaxanthin
๐Ÿ’Ž
 Vitamin C
๐Ÿ’Ž
 Pearl Powder 
๐Ÿ’Ž
 Hyaluronic Acid 
๐Ÿ’Ž
 Coenzyme Q10
๐Ÿ’Ž
 Pomegranate
๐Ÿ’Ž
 Wolfberry
๐Ÿ’Ž
 Acai Berry
๐Ÿ’Ž
 Citric Acid 
๐Ÿ’Ž
 Silk Powder


Simple way to gain beauty skin. Hanya kunyah 2 biji sehari untuk kulit putih, sihat, berseri dan awet muda tanpa cela.


Wowww! Selepas 1 botol penggunaan saja. Kesan yang sangat awesome. Velvet Chewhite terbukti berkesan.


Wahhh..testimoni lagiiii...
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sebenarnya terkejut jugak tengok perubahan kulit muka adik ni. Nak tau tak apa masalah kulit dia?? Dia pon pernah tersilap guna produk yang ada MERKURI, sampai naik jerawat teruk macam ni. Dan dia pon dah jadi ragu2 nak cuba produk utk kulit.
Tapi Alhamdulillah sangat2, ni baru seminggu dia consume Velvet Chewhite. Dah boleh nampak banyak perubahan kan? Maknanya dengan izin Allah, produk ni berkesan merawat masalah kulit dia. Baru SEMINGGU kottt
๐Ÿ˜ฑ
 positive 
๐Ÿ‘
.

 Jerawat berkurang
 Parut makin pudar
 Kulit rasa lembut
Terima kasih banyak2 dik, sudi share feedback ni. Just nak nasihatkan kat uolss, sebelum guna apa2 skincare better selidik dulu elok2 tau. Kalau dah rosak kulit muka ada yang sampai jumpa pakar kulit pon masih tak okey.


KULIT ROSAK GARA2 TERSILAP GUNA SKINCARE?
Jangan risau sayang2. In shaa Allah, Velvet Chewhite boleh bantu merawat kulit yang rosak. Suplemen ni merawat kulit dari dalam dan memperbaharui sel2 kulit kita. Jerawat cepat kecut, parut semakin pudar! Best kan? bukan sekadar mencerahkan kulit tau.



Subhanallah. Serious terkejut tengok testimoni ni. Baru seminggu lebih consume Velvet Chewhite tapi korang tengok laa hasilnya macam mana. Testimoni jujur bukan rekaan semata2. Kita cari rezeki nak yang berkat kan so tak ada tipu2 k. Selepas 4 hari pengguna VC ni dah bagi feedback kulit makin putih. Alhamdulillah semuanya dengan izin Allah swt 
๐Ÿ˜
.




Belum habis sebotol penggunaan. VELVET CHEWHITE terbukti berkesan! Seawal 7 hari boleh rasa kesan pada kulit. Dan paling besttt kesan seluruh badan 
๐Ÿ˜
.

๐Ÿ’—
 PARUT PUDAR
๐Ÿ’—
 JERAWAT BERKURANG
๐Ÿ’—
 KULIT LEMBAP DAN LEMBUT
๐Ÿ’—
 MAKIN PUTIH
๐Ÿ’—
 LEBIH HALUS DAN LICIN


4 BOTOL TERUS REPEAT ORDER !

Kan dah cakap Velvet Chewhite memang best sangat untuk kulit. Mula2 adik ni beli sebotol je tau. Semalam datang order lagi 4 botol terus untuk dia, kakak dan umi. Wah wah wah..sampai 1 family consume VC ni..hehe. Thanks for your support 
๐Ÿ˜˜
. Kalau tak berkesan tak kan repeat order kan?